Beauty-Elle

Beauty-Elle

Disable Preloader

Over ons

Over ons

Over Beauty Elle 'Verjongend werken' is onze prioriteit!

Al 30 jaar is Els Raeymakers de eigenares van Beauty Elle. Klantentevredenheid is altijd al haar streefdoel geweest en daar heeft "Instituut Elle" dan ook bekendheid in verworven.

Bij Beauty Elle is "Anti-aging" verjongend werken steeds de prioriteit als ook de veroudering van de huid te vertragen. Daarvoor hebben we dan ook de allernieuwste hightech apparatuur ter beschikking. Bovendien testen we de nieuwste toestel behandelingen ook altijd eerst intern, zodat we in staat zijn om oogverblindende verbeteringen te geven die voldoen aan de wensen van onze klanten. Dit is dan ook keer op keer het doel en de sterkte van "Beauty Anti-Aging instituut Elle"

Om onze klanten wederom het beste van het beste te kunnen blijven bieden, zijn we op 28 mei 2016 verhuisd naar een totaal nieuw complex in Emblem, vlakbij de ring van Lier. Alles is nu gloednieuw, gaande van de meest luxueuze behandelingsstoelen tot de materialen en sterillisators. Kortom, bij "Instituut Elle" wordt u verwend tot in de kleinste details.