Beauty-Elle

Beauty-Elle

Disable Preloader

Medical Beauty

Medical Beauty

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een topbehandeling en geeft snelle resultaten. Microdermabrasie is een intensieve en efficiënte huidpeeling. Met kristallen worden cellen laagje per laagje verwijderd en krijgt de huid het signaal om sneller te regenereren, d.w.z. om sneller nieuwe cellen te produceren.

Hierdoor ontstaat er een frisse jonge huid aan het huidoppervlak dat voor een perfect huidbeeld zorgt. Er ontstaat een betere doorbloeding, grove poriën verfijnen, de elasticiteit verbetert en rimpels vervagen. Zo kunnen huidveroudering als rimpels of zonbeschadiging en huidproblemen, zoals littekens, acne, pigmentvlekken, grove poriën succesvol worden behandeld. Door het weghalen van de bovenste cellagen verhoogt de opnamecapaciteit van de huid.

Microdermabrasie is daarom een optimale voorbereiding van de huid om werkstoffen in het kader van een professionele behandeling in de huid te kunnen brengen.

ULTRASONE

Ultrasone golven hebben door hun mechanische, thermische en chemische werking een verstrakkend effect op het bindweefsel van het gezicht. Door de ultrasone golven ontstaat er een trilling tussen de cellen waardoor de werkzame stoffen veel dieper de huid in kunnen dringen en afvalstoffen via de lymfe beter worden afgevoerd.

De trillingen werken ook als een soort massage waardoor de doorbloeding wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Het serum dat wordt gebruikt met ultrasone golven is hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die ook in fillers wordt gebruikt. Door de golven worden de cellen zodanig opgeblazen dat het huidoppervlak gladder wordt en rimpels daardoor minder zichtbaar.

Deze oppervlakkige behandeling zonder naalden of snijden zorgt ervoor dat de werkstoffen in de onderste huidlaag ingebracht worden, hetgeen met crèmes alleen niet te bereiken is.

De ultrasone behandeling wordt na iedere microdermabrasie toegepast met contra-indicaties. Dit vanwege de bijzonder mooie resultaten met name rondom de mond en ogen. De vermindering van de rimpels en het gladde huidoppervlak zijn direct waarneembaar.

Kuurverband

Aanbevolen wordt om deze behandelingen in kuurverband te volgen voor een optimaal resultaat. Essentieel is ook de consequente, begeleidende verzorging thuis.

MICRO NEEDLING

Micro Needling is een behoedzame anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen.

De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het meeste nut en de allerbeste functie hebben.

Tegelijkertijd wordt door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding verhoogd en de natuurlijke huidgeneratie gestimuleerd.

De behandeling is vrijwel pijnloos omdat alleen de bovenste huidlaag geperforeerd wordt, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat.

LEDLIGHT THERAPIE

LED is een afkorting van Light Emitting Diodes. LED Light Therapie machines bevatten kleine lampjes die specifieke lichtgolven van het zichtbare spectrum uitzenden. LED Light Therapie is een niet-belastende methode van licht therapie die het natuurlijke herstel- en verjongingsproces van de huid stimuleert. Dit maakt deze methode veilig voor alle huidtypes en maakt dat deze methode een geschikte behandeling is voor een brede waaier aan huid condities.

LED Light Therapie is een pijnloze, niet-belastende behandeling voor lijntjes en rimpels, algemene veroudering, wond heling, acné, problematische huidproblemen en oppervlakkig beschadigde huid. Geschikt voor alle huid types en kan bovendien in combinatie worden gebruikt met peelings, gelaatsbehandelingen, microdermabratie en lazer behandelingen voor verbeterde behandelingsresultaten.

LYMFEDRAINAGE

Deze massage bevat speciale technieken, welke het lymfevatenstelsel activeert. Het is een therapeutische massage die de afvoer van afvalstoffen stimuleert, waardoor de conditie van de huid verbeterd wordt. Bij een verbetering van de afvoer zullen gifstoffen immers sneller afgevoerd worden, waardoor een verbetering van de celstofwisseling en daardoor van de celwerking plaats kan vinden. Deze massage wordt toegepast op de benen.

Lymfedrainage...

  • voorkomt cellulite
  • verlicht opgezwollen benen
  • verbetert de algemene gezondheid van de benen

De medical beauty verzorgingen met high tech anti aging apparatuur voor 2 uur intensieve verzorging liggen tussen een prijsklasse van 110 - 135 euro.
Contacteer ons voor meer informatie.